Η ERGOGREEN ENERGY, διαθέτοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την ομάδα πλήρως καταρτισμένων μηχανικών, πρωτοπορεί αναπτύσσοντας νέους τρόπους δόμησης και έχοντας ήδη κατασκευάσει κατοικίες με τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα απόδοσης. Παρέχει πρωτοπόρες υπηρεσίες στην μελέτη και τη δόμηση και πραγματώνει τις προσδοκίες του τεχνικού κόσμου, καθώς και τις υψηλές απαιτήσεις των ιδιωτών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ

ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ERGOBLOCK

H "Ergo Green Energy" εισάγει μια νέα παραγωγική διαδικασία που αφορά στη δημιουργία ενός νέου καινοτόμου δομικού υλικού υψηλής ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικές ιδιότητες, ιδανικό για την κατασκευή πράσινου σπιτιού.

Ονομάζεται ‘Ergoblock’ και χάρη στις ιδιότητες του αποτελεί πρωτοποριακή λύση στην κατασκευή κτιρίων.

Το συγκεκριμένο υλικό έχει εφαρμογή σε βιομηχανικά και δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, πλωτά σπίτια και πισίνες. Μπορεί να αντικαταστήσει τα συμβατικά panel οροφής και να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερική επένδυση και πλαγιοκάλυψη κτιρίων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ

ErgoBlock

Δείτε το τρισδιάστατο μοντέλο (3d)

Μάθετε περισσότερα για την ευελιξία, την αυτονομία, την ταχύτητα και το χαμηλό κόστος κατασκευής που προσφέρει η χρήση του ErgoBlock, αυτό το νέο καινοτόμο δομικό υλικό υψηλής ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικές ιδιότητες, ιδανικό για την κατασκευή πράσινου σπιτιού.

Χάρη στις ιδιότητες του αποτελεί πρωτοποριακή λύση στην κατασκευή κτιρίων.

Κατεβάστε το pdf
Πλεονεκτήματα σε μόνωση, προστασία και περιβάλλον

Advantages

Sustainable design

  • Χαμηλό κόστος κατασκευής
  • Σύντομος χρόνος αποπεράτωσης
  • Υψηλή θερμομόνωση
  • Υψηλή υγρομόνωση & ηχομόνωση
  • Υψηλή αντισεισμική προστασία
  • Ανθεκτικό στους μύκητες & άκαυστο
  • Φιλικό στο περιβάλλον
  • Ανακυκλώσιμο υλικό

Usability

Μάθετε περισσότερα για το ErgoBlock

Make
a difference
with ErgoBlock

Μάθετε περισσότερα για την ευελιξία, την αυτονομία, την ταχύτητα και το χαμηλό κόστος κατασκευής που προσφέρει η χρήση του ErgoBlock, αυτό το νέο καινοτόμο δομικό υλικό υψηλής ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικές ιδιότητες, ιδανικό για την κατασκευή πράσινου σπιτιού. Χάρη στις ιδιότητες του αποτελεί πρωτοποριακή λύση στην κατασκευή κτιρίων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Πως ταιριάζει το ErgoBlock σε εμένα;
Θέλετε να μας επισκεφτείτε;